Art Central Rotterdam XL

Art Central Rotterdam XL – Art Weekend

12 & 13 maart 2022

Voor de eerste keer bundelen meer dan 32 toonaangevende Rotterdamse kunstgaleries en instituten hun krachten om Art Central Rotterdam XL te organiseren. Op 12 en 13 maart 2022 kunnen bezoekers, van 12.00 uur tot 17.00 uur, zich onderdompelen en meegaan met tours langs de galeries en tentoonstellingsruimtes om zo de levendige beeldende kunstscene in Rotterdam te vieren en verder te promoten als waardevol onderdeel van de stad. Rotterdam is dè culturele broedplaats voor de hedendaagse kunst; de galeries en tentoonstellingsruimtes laten er de nieuwste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst zien.

Met een (stempel)kaart, met daarop een overzicht van alle locaties van alle deelnemende partijen, kunnen deelnemers meedoen met de georganiseerde – gratis – fietstours of zelf hun route uitstippelen. 20 Stempels kunnen bovendien een kunstwerk opleveren. Art Central Rotterdam XL is dan ook een unieke kans om de bloeiende Rotterdamse kunstwereld te ervaren en te ontdekken.

Speciale rondleidingen:

Ontdek de Rotterdamse kunstwereld tijdens gratis rondleidingen met een ervaren kunstgids. De routes brengen je naar verschillende locaties, waar je steeds korte introducties krijgt. Op die manier kun je je oriënteren, mensen ontmoeten en netwerken. Samengesteld door Art Index Rotterdam Tours. Reserveer via:

https://www.eventbrite.com/o/41459598793

WIN een kunstwerk!

Verzamel op de ACRXL flyer minimaal 20 verschillende stempels bij de 30+ deelnemers en maak kans op een kunst-tegoedbon ter waarde van € 400,-.

Spelregels: maak een foto van jouw verzameling stempels – deel deze uiterlijk zondagavond 13 maart ‘22 op Facebook/Instagram met de tag @artcentralrotterdam. Winnaar wordt online bekend gemaakt.

Kijk op de site voor het volledige overzicht van wat er te zien is:

www.artcentralrotterdam.nl