Art Rotterdam Week 2022

Art Rotterdam Week

14 mei 2022

De Rotterdam Art Week vindt dit jaar plaatst van 18 t/m 22 mei 2022. We kijken er naar uit je dan te verwelkomen! Gedurende de hele week bruist Rotterdam met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, beurzen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, festivals en muzikale events.

In Studio Seine is tijdens de Rotterdam Art Week de solotentoonstelling Grids van de kunstenaar Art van Triest te bezichtigen. De tentoonstelling is geopend op vrijdag t/m zondag, van 13:00-17:00 uur en op afspraak.
Art Rotterdam Week organiseert dit jaar vier ‘Do It Yourself Routes’
Ga je het liefste zelf op pad maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van de handige Do It Yourself Routes, die speciaal werden samengesteld in samenwerking met Art Index Rotterdam en haar tourpartner. De wandelroutes beslaan de vijf focusgebieden: het Merwe-Vierhavengebied (M4H), het Van Nelle Fabriekgebied, de Kop Van Zuid, het Museumpark en de omgeving van het Centraal Station. Bekijk alle wandelroutes hier. Tip: klik op de Google Maps-knop om de route inclusief alle locaties te openen in Google Maps op je telefoon. Op die manier navigeer je moeiteloos door de stad. Studio Seine is opgenomen in DIY ROUTE 1:
    
Meer informatie over het volledige programma van de Rotterdam Art Week leest u op de website: https://www.rotterdamartweek.info