Poetry International 2018

Poetry International + Art Gallery Tours

29 mei t/m 2 juni 2018

Studio Seine neemt deel aan de Poetry & Art Gallery tour tijdens het Poetry International Festival. Op 29 mei gaat het 49e Poetry International Festival van start in de Rotterdamse Schouwburg.

Van 29 mei t/m 2 juni brengt het festival naast poëzievoordrachten in uiteenlopende talen, films, muziek, interviews, lezingen, themabijeenkomsten en masterclasses. Een kermis van verlangen, kritiek, avontuur en troost, met de kunst van het woord als brandstof.

Poetry + Art Gallery Tour

Studio Seine is onderdeel van de 7e Poetry + Art Gallery Tour, een onderdeel van het 49e Poetry International Festival (29 mei t/m 3 juni). De tours nemen je mee naar toonaangevende Rotterdamse galeries en kunstinstellingen voor verrassende exposities op het snijvlak van taal een beeldende kunst. Stap op je (leen) fiets en ga mee op zoek naar talige installaties, schilderijen, illustraties, kunstenaarsboeken en taalexperimenten van gerenommeerde kunstenaars en aanstormend talent.

U kunt zich inschrijven voor de P+A Gallery Tours (in Rotterdam zuid, centrum en/of west). Kijk voor meer informatie op de website: www.poetryinternational.nl