Rotterdamse Museumnacht 2018

Celine van den Boorn & Presentatie REAL magazine

3 maart 2018

Tijdens de Rotterdamse Museumnacht 2018 presenteert Studio Seine de solotentoonstelling Being there met werk van Celine van den Boorn en een presentatie van REALmag.

U kunt de tentoonstelling van Celine van den Boorn bezoeken tussen 20.00 – 1.00 uur. De makers van REALmag #5, een zichzelf ontdekkend magazine over identiteit, kunst en wetenschap zullen hun lezing starten rond de klok van negen.

REALmag #5: De bijbel van Godefrida

Een telg van het geslacht Van der Heim, afkomstig uit de stad Hamm in Noord-Duitsland, zocht in de zeventiende eeuw zijn heil in Nederland. Ruim drie eeuwen later belandt er per toeval een onooglijke bijbel, voorzien van een plastic formicakaftje met houtmotief, op het adres van een van onze redactieleden. In het boekje een handgeschreven notitie van Godefrida van der Heim; een van de laatste nazaten van deze stam.

De redactie van REALmag besluit het spoor terug te volgen en stuit op een geschiedenis van dwaalgasten en gelukszoekers. Tijdens de museumnacht zullen we jullie meenemen op onze zoektocht en vertellen we over de ontdekkingen die we gedaan hebben. U kunt in Studio Seine een exemplaar van REALmag #5 aanschaffen voor 10,-.

Meer informatie over de Museumnacht en verdere programmering vind je op: www.realmag.nl  /  www.museumnacht010.nl / www.celinevandenboorn.com