Publieke Werken Rotterdam 2021

Publieke Werken Rotterdam 2021

20 juni 2021

Publieke Werken Rotterdam vindt plaats van 1 t/m 31 juli 2021. Gedurende de hele maand is op zo’n 1.000 reclameborden een groepstentoonstelling te zien met werken van heel uiteenlopende makers: studenten van de Willem de Kooning Academie, schoolkinderen, mensen met een beperking en kunstenaars en designers, tevens te zien bij Art Rotterdam, The New Current, Rotterdam Photo, Steur Gebouw en Object Rotterdam.

Studio Seine presenteert als onafhankelijke tentoonstellingsruimte te Rotterdam het werk ‘Colorcircle XXVIII’ van Esmee Seebregts. In haar werk geeft Esmee Seebregts vorm aan de onvoorspelbare kracht van kleur. De kleuren in haar werken pulseren, bewegen, trekken, duwen en stralen. Ze verleiden, bedwelmen, bedriegen, betoveren en laten ons achter in het ontastbare. Seebregts probeert tot het wezen van kleur door te dringen en hun zintuigelijke, culturele en bovenzinnelijke werking te begrijpen. Door te werken met pure pigmenten en op grote oppervlaktes neemt Seebregts de toeschouwer mee in een ware kleurbeleving.
We verkopen de affiche met het werk van Esmee Seebregts via onze webshop voor 35 euro. Meer informatie over Publieke Werken Rotterdam leest u op de website: https://publiekewerkenrotterdam.nl