Art Rotterdam Week 2021

Art Rotterdam Week

20 juni 2021

De Rotterdam Art Week vindt plaats van 30 juni t/m 4 juli 2021. We kijken er naar uit je dan te verwelkomen! Gedurende de hele week bruist Rotterdam met speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, beurzen, lezingen, rondleidingen, performances, debatten, pop-up shows, festivals en muzikale events.

In Studio Seine kunt u de solotentoonstelling ‘alles gaat door’ met fotografie, video- en tekstwerk van Frans van Lent bezichtigen. In aanloop naar de Artweek verzorgt Frans van Lent een introductie op zijn tentoonstelling. Deze avond vindt plaats op donderdag 24 juni vanaf 20:00 uur en is vrij toegankelijk. U kunt zich hiervoor per e-mail (via: studioseine@gmail.com) aanmelden omdat er beperkt plek is. De tentoonstelling is geopend op vrijdag t/m zondag, van 13:00-17:00 uur en op afspraak.
Vanwege het covid-virus vragen wij u om thuis te blijven indien u of een huisgenoot één of meerdere klachten heeft (keelpijn, hoesten, koorts, smaak- of reukverlies). Wij verwelkomen u graag wanneer u klachtenvrij of negatief getest bent.
Meer informatie over de Rotterdam Art Week leest u op de website: https://www.rotterdamartweek.info