Art on Paper Amsterdam

Art On Paper Amsterdam

9 mei 2024

Studio Seine presenteert het werk van drie vrouwelijke kunstenaars – Marisa Rappard, Esmee Seebregts en Sofie van Thiel- tijdens de tekenbeurs Art on Paper te Amsterdam. De kunstbeurs is van 9 t/m 12 mei te bezoeken in de Westergasfabriek te Amsterdam.

Art on Paper Amsterdam
Studio Seine – booth 44

Op Art on Paper Amsterdam concentreren circa 50 hedendaagse galerieën en 16 kunsthandelaren zich op kunstwerken op, van of met papier. De beurs vindt plaats in de industrieel-monumentale Gashouder en Transformatorhuis op Westergas in Amsterdam.

Werk op of met papier, of het nu potlood, houtskool, pen en inkt, aquarel, gouache of collage is, toont de kunstenaar in het meest spontane en artistiek vrije moment. De directheid die verbonden is met dit medium brengt kunstenaar en kijker zeer dicht bij elkaar. In hun intimiteit en kwetsbaarheid gedijen werken op of met papier goed bij de exclusieve aandacht die ze krijgen op deze gespecialiseerde kunstbeurs.

Kunst op of met papier heeft niet alleen artistiek gezien een bijzonder karakter, maar is vaak wat formaat en prijs betreft toegankelijk en aantrekkelijk. Beginnende kunstliefhebbers zullen hier wellicht één van hun eerste kunstaankopen doen.

Meer informatie via: www.artonpaperamsterdam.nl


Sofie van Thiel, Untitled, 2023


Esmee Seebregts, I’m not your mother, 2024


Marissa Rappard, Public Mourning, 2021